14:00

Sollentuna FK 2

Referat: IF Brommapojkarna 3 - Sollentuna FK 2

Hej!
En övertygande seger till slut mot ett Sollentuna som kom till oss med tre raka segrar. Semesterfotboll i första halvlek från bägge lagen. Vi hade dock ett par vassa lägen som vi brände men i övrigt var det chansfritt.
I andra halvlek lossnade spelet efter att Filip rullade in 1-0. Sollentuna flyttade upp vilket gav oss ytor och tid för snabba omställningar och vi vårdade bollen bättre. Gustavo tog sig runt på vänsterkanten och spelade snett bakåt till en fristående Hadi som enkelt rullade in 2-0. Strax därefter väggade Filip sig igenom Sollentunaförsvaret och dundrade in 3-0 om matchen var säkrad.
Som vanligt var försvaret med Andreas, Theo, Wille, Viktor och Erik K duktiga! Ambjörn hade det rätt lugnt i mål men tog allt som dök upp. Framåt visade Filip och Hadi att krutet var torrt idag. En stabil laginsats, vi behöver vårda bollen lite bättre i uppspelen och prata mer på planen så tar vi ytterligare steg.
Kör hårt på träningen i veckan så vinner vi nästa match också.